Direct boeken?

Kiki Mettler

Country music

De winnaar van singer-songwriters challenge 2015 Cafe Bolle! Singer Songwriter Kiki Mettler is in 1996 geboren in een werelddorpje in de omgeving van Eindhoven. Al haar hele leven is de aantrekkingskracht tot muziek te groot om te weerstaan, waardoor ze weet dat muziek haar toekomst moet zijn. Na het verstandige besluit om haar blokfluit in te wisselen voor een gitaar, is ze samen met haar nieuwe instrument op ontdekkingstocht gegaan naar haar eigen muzikale identiteit.
In 2013 won Kiki een lokale talentenjacht, daar werd haar toenmalige meidengroep ‘Four Inspiration’ geboren. Een jaar lang hebben zij samen ervaring opgedaan. In die tijd is Kiki begonnen met het schrijven van haar eigen werk en is ze nu haar ontdekkingstocht aan het voortzetten op solo gebied.

Tot nu toe schrijft Kiki vooral rustige autobiografische popliedjes met af en toe een wat meer up tempo gitaarslagje. Ze laat zich graag inspireren door pop/folk artiesten en dat kun je terug horen in haar tokkeltjes. Verder wil ze zich niet te veel vasthouden aan een bepaalde muziekstijl: “Ik doe gewoon wat op dit moment goed voelt, wel zou ik in de toekomst graag wat vrolijkere uptempo nummers gaan schrijven”.

Op dit moment wil ze vooral heel veel leren, schrijven en spelen om steeds meer ervaring op te doen. Dit jaar heeft ze al mogen spelen op het Mundial Festival! “Ook ben ik hard aan het werk met nieuwe nummers, ik wil heel graag in 2016 een EP uit gaan brengen!” Prijs op aanvraag!

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen