Direct boeken?

Nashville Night

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Nieuw in onze show is Jordan Mallory uit Nashville. Zij speelde mee in de serie Nashville.Wij brengen dus letterlijk de serie Nashville in uw Theater.

Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden. Naast deze Country Helden, brengen regelmatig artiesten hun favoriete akoestische liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten, zoals Kings of Leon, Steven Tyler (Aerosmith) en Dave Grohl (Foo Fighters).

De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Tell me’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Algemene informatie

Producent: D.M.P Productions

Muzikanten: Jordyn Mallory (Zang) Rachel Kramer, Leon Priest (Piano), Bas van Wetten (Gitaar), Marcel Fisser (Gitaar), Xander Buvelot (Bas) Micky Fisser (Drums) Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).
Regie-advies: Kees Meijer
Titel: Nashville Night
Subtitel: The road to Bluebird café
Genre: Theaterconcert
Duur: 2X50 MIN

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen