Direct boeken?

Nashville Night

The Greatest Country Stars

Jennifer Ewbank (NL) Jordyn Mallory (Nashville)

In deze nieuwe voorstelling de bekendste hits van de grootste country sterren van toen en nu.

 Artiesten als Carrie Underwood  LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café.Taylor Swift werd zelfs op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een van de velen songwriteravonden en kreeg een platencontract aangeboden.Naast deze Country Helden, brengen Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory en deze top muzikanten hun favoriete liedjes ten gehore waarvan je het misschien niet meteen zou verwachten,van zoal Allison Kraus, Dolly Parton, Carrie Underwood, Lady Antebellum, Kelsea Ballerini, Vince Gill, Keith Urban, en vele andere bekende artiesten.De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek (Nashville ) begeeft. Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, is hiervoor zelfs speciaal naar Nederland gekomen.

Ook dit jaar liedjes uit de serie Nashville

The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’.Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als  ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez.

Jordyn Mallory uit NASHVILLE heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit ‘Dirt Road Anthem’.In deze nieuwe theater show is zij de Leading Lady Singer samen met Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert hij stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

Muzikanten:

Jennifer Ewbank Zang- Jordyn Mallory (Zang), Leon Priest (Piano), Bas van Wetten (gitaar), Xander Buvelot (Bas), Micky Fisser (Drums) en Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).

ALGEMENE INFORMATIE

Producent: D.M.P Productions Leon Priest

Regie-advies: Kees Meijer

Titel: Nashville Night

Subtitel : The greatest country stars

Genre: Theaterconcert

Duur: 2X 50 Minuten

Pauze: ja

Website: www.nashvillenight.nl

 

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen