Direct boeken?

John Mayer Tribute Band

*Alle hits in een spectaculaire show!

Virtuoos gitaarspel van Johan Hakkens & Wim vd Vliert!
Mooie zang en harmonieën van Han van Eijk & Wim van de Vliert.

Han van Eijk & Wim v.d Vliert kruipen in de huid van John Mayer!

Bij de naam Han van Eijk (’62) zult u misschien niet meteen ‘Aha!’ roepen, maar bij het horen van zijn stem wel. Han is sessiezanger en te horen in talloze jingles, commercials en (teken)films. Ook werkt hij als backing vocalist voor een bijna eindeloze rij van artiesten uit binnen- en buitenland, waaronder de Toppers en Al Jarreau en was hij vaak te gast bij het onvolprezen Metropole Orkest. Verder was Han te zien en te horen in het populaire KRO tv programma ‘Het Gevoel Van’ en in het muziekprogramma van Cor Bakker: ‘Cor&Co’. En u zult hem absoluut (her)kennen van zijn nummer 1 hit ‘Leef’, het nummer dat in 1999 de herkenningstune was van het spraakmakende tv programma ‘Big Brother.’ Op dit moment treedt Han op met zijn eigen band en werkt hij als vocal coach. Han is te boeken met gitarist en pianist of de DMP band.

Wim v.d. Vliert kennen we van de band van Ilse DeLange (2000). Hij speelt daarnaast ook in de Eagles Tribute Band en country formatie C.O.D. Met een eigentijdse band veroveren zij momenteel de Nederlandse poppodia! In deze clip zijn de Nashville roots nog duidelijk merkbaar…

John Mayer groeide op vlak bij de stad Fairfield als middelste van drie kinderen met oudere broer Carl en jongere broer Ben. Zijn moeder, Margaret, werkte als lerares Engels en zijn vader, Richard, verdiende de kost als schooldirecteur. De liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd. Na het zien van een gitaaroptreden van Michael J. Fox als Marty McFly in Back to the Future raakte hij gefascineerd door het instrument. Naar eigen zeggen was hij een jongen die terughoudend was op school, maar bij vrienden thuis pakte hij af en toe de gitaar. Toen hij dertien jaar oud was, huurde zijn vader een gitaar voor hem en zijn broer. Vanaf januari 1991 kreeg hij op elke maandag gitaarles bij Fairfield’s ‘Professional Music Center’ van gitaardocent El Ferrante. Hij was zo gefascineerd door het instrument, dat zodra hij thuis kwam meteen gitaar ging spelen. Het liefst speelde hij de hele nacht door, maar zijn moeder maakte de regel dat hij om 21:30 moest stoppen. Nadat Mayer zijn gitaar kreeg, gaf een buurman hem een cassette van de Amerikaanse blueszanger Stevie Ray Vaughan. Door het beluisteren van de cassette ontstond er bij de jonge tiener een grote bewondering voor blues.

Na twee jaar oefenen op de gitaar begon Mayer op te treden in bluescafés en andere locaties in de buurt. Hij speelde in een band getiteld Another Roadside Attraction met Sam Morrissey op bas en Alex Wiser op drums. Toen Mayer zeventien was, werd hij vanwege een hartritmestoornis een weekend opgenomen in het ziekenhuis. Terugkijkend op het incident, zei Mayer: “That was the moment the songwriter in me was born”. Bij thuiskomst van zijn ziekenhuisbezoek schreef hij dan ook direct zijn eerste teksten op papier. Na het afstuderen werkte hij voor vijftien maanden in een benzinestation totdat hij genoeg geld had om zijn eerste echte gitaar te kopen – een Stevie Ray Vaughan signature Stratocaster uit 1996.

Het verhaal van Mayer met de prachtigste hits van zijn best verkochte cd’s.

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen