Direct boeken?

Nieuwe single van Jennifer Ewbank

Momenteel werkt Jennifer Ewbank volop aan nieuw materiaal. “Ik heb door de jaren meer dan 70 songs geschreven dus daar gaan we nu een en ander van uitwerken. Intussen ben ik erg blij om in het kader van de Nashville Nights tour in België en Nederland deze tweede single, ‘The House That Built Me’, te kunnen releasen.”

Jennifer zal samen met de Amerikaanse Jordyn Mallory de bekendste hits van de grootste country sterren van toen en nu vertolken tijdens haar Nashville Nights Tour. Bekende nummers van artiesten als Carrie Underwood, Sheryl Crow, Dolly Parton, en nog vele andere artiesten zullen aan bod komen.

Country muziek ligt Jennifer nauw aan het hart en de liedjes zijn vaak heel vertellend. Zo ook de nieuwe single van Jennifer: “Dit nummer vertelt een verhaal over het huis waarin je bent opgegroeid, alle herinneringen daaraan. Dat zijn meer dan vier muren. Zeker tijdens je jeugd. Het is bepalend voor wie je worden zal. Het tekent je.”

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe single van Jennifer? Je luistert hem via Spotify! spotify:album:61yMrDWpaa1wFCtQdG8KaM

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen