Direct boeken?

The Eagles Tribute Band

Een gegarandeerd professionele show van enkel ervaren topmuzikanten met een uitgekiend repertoire voor uw evenement.

Nederlands enige echte ‘cover’-band van de legendarische wereldgroep The Eagles…

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country Rock- bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit de countrywereld, zoals Kenny Rogers en Don Williams, die al spraken over een ‘hell of a Band’. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van de Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen- en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute-band van de Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra topzangers: Wim v.d. Vliert en Jan Buis. Meteen werd ook een CD met Eagles nummers opgenomen met als titel ‘Talking to the Moon’. Het bewijs van kwaliteit werd meteen duidelijk door dit huzarenstukje.

Wat de toegevoegde zangers betreft:

Wim v.d. Vliert, een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond.
Jan Buis: Toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de ‘groten der aarde’. Het meewerken in de Eagles Tribute band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten. Door deze top-band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers (V.d. Vliert- Buis en natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het Podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel KWALITEIT. Dit wordt echt genieten!

Op 2 november 2004 was het zo ver, Leon Priest van de band Desperado zet een show in elkaar voor het jaarlijkse festival Starriders Country Gala te Kaatsheuvel waarop in de regel zo’n 2000 bezoekers op af komen. The Eagles Tribute blijkt bij het publiek zo goed aan te slaan dat een vervolg niet uit kon blijven. Een band van 8 personen werd door hem geformeerd (inclusief 3 top zangers uit de Nederlandse Country en pop scene.)

Songs als :

 • Hotel California
 • Lying eyes
 • Peacefull easy feeling
 • Get over it
 • Love will keep us alive
 • Desperado
 • New Kid In Town
 • Talking to the moon
 • In The long Run
 • The girl from yesterday
 • Tequila Sunrise
 • Life in the fast lane

Onder andere deze nummers, zullen zeer zeker de revue passeren.

Tijdens deze anderhalf uur of 2x 50 min. durende show zullen uw oren continu gespitst zijn. Mooie solo’s, harmonieën en zangpartijen waarvoor The Eagles bekend stonden, zullen te horen zijn. U zult er versteld van staan hoe goed deze Nederlandse muzikanten de muziek van The Eagles benaderen. Deze band kan moeiteloos een groot publiek aan. Een paar voorbeelden: 6000 bezoekers op Floralia te Oosterhout, 3000 bezoekers in feesttent te Bornebroek, 5000 bezoekers tijdens festival in Brugge, 10.000 bezoekers in Almere (waar de band op het hoofdpodium optrad). De eigen cd ‘Talking to the moon’ is gereed en te bestellen via de site.

De Band

Grand piano, Keboards band leider:
Leon Priest speelt in vele bands als Djeff / Desperado / Begeleidde al meer dan 40 Nashville artiesten en was de bedenker/oprichter van de Eagles Tribute band.
Drums:
Mark Eshuis
Gitaar:
Johan Hakkens (speelt ook in Desperado en begeleidde reeds vele artiesten uit de USA)
Frank Schurgers
Bas:
Xander de Buvelot
Zangers:
Wim van de Vliert (bekend van de band C.O.D., de band waarin Ilse de Lange haar start maakte)
Jan Buis (12 jaar Zanger/Gitarist bij André Hazes en vele andere bekende artiesten)
Humphrey Wenas (band Desperado)

Geluid en licht

D.M.P. Productions

Algemene informatie

Genre: Muziek voorstelling
Productie: Desperado Music Productions
Podia: theaters en festivals:
Speelduur: 2x 60 min.
Kostenindicatie: na garantie 50/50
Leeftijd: Alle Leeftijden

Website: https://www.theeaglestributeband.nl

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen