Direct boeken?

Melissa Janssen

Melissa Janssen (1997) is geboren en getogen in Eindhoven. Muziek is haar grootste passie. Ze zingt dan ook elke dag en luistert de hele dag door muziek. Melissa haalt inspiratie uit haar grote voorbeelden: Beyonce, Christina Aguilera, Tina Turner en Prince. En zingt en luistert graag naar verschillende genres zoals Pop, Country, Blues, Rock.

Op 11-jarige leeftijd stond ze voor het eerst alleen op een podium te zingen, en vanaf dat moment rolde ze van het ene muziek optreden in het andere. Zo was een halve zaal in tranen geroerd toen ze op 12–jarige leeftijd  het nummer “Ben” zong tijdens een Michael Jackson tribute.

Toen ze 15 jaar was deed ze mee aan “The Next Poptalent”  op Sbs6, dit was een talentenjacht waar bijna uitsluitend volwassen zangers aan mee deden. Maar Melissa, de benjamin van de zangers, sleepte de titel in de wacht. Daarna is Melissa vooral veel gaan optreden en ervaringen op gaan doen, dit was voor haar gevoel een mindere periode, maar achteraf zo’n verschrikkelijk belangrijke periode gebleken. Melissa ontwikkelde zich in rap tempo tot een betere artiest/performer.

Als 18-jarige deed ze mee aan de talentenshow der talentenshows “The Voice of Holland” Hier maakte ze tijdens haar auditie met het nummer The house of rising sun een verpletterende indruk, ze koos voor team Borsato en dit bleek een goede keus te zijn. Ze kwam dat seizoen tot de halve finale.

Na The Voice kreeg ze verschillende aanbiedingen, maar wat wilde Melissa nou zelf? Na in contact te zijn gekomen met Coen Pots werd het al snel duidelijk dat Melissa haar eigen muziek wilde gaan maken en dan het liefst met een geheel eigen band. En met grote hulp van Coen is het ook daadwerkelijk gelukt om een band samen te stellen. Deze draagt de naam LADY JOHNSON  en is een echte rockband. Ze zijn op dit moment druk in de studio bezig met eigen werk aan het opnemen. Hun 1ste optreden in de Cacaofabriek in Helmond werd super goed ontvangen.

Melissa treed op dit moment dus op als Melissa Janssen (tape-act) en met de band Lady Johnson en geniet van elk moment op een podium.

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen