Direct boeken?

Jordyn Mallory (USA)

Jordyn heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit ‘Dirt Road Anthem’.

In 2010 won Jordyn een Myspace-wedstrijd en trad ze als gastlid op bij Simon Fullers ‘If I Can Dream’-show die op Hulu.com werd uitgezonden. Vervolgens deed ze auditie voor American Idol (seizoen 11); in deze show die werd vertoond op de nationale televisie, wist zij 3x YES in de wacht te slepen van niemand minder dan Steven Tyler, Randy Jackson en Jennifer Lopez. Later schreef Jordyn een lied met Kip Moore en Dan Couch. Kip zong dit lied met Jewel in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville en bracht dit onlangs zelfs uit op zijn EP ‘The Underground’.

Jordyn heeft hard gewerkt aan het schrijven van geweldige liedjes en ze heeft de gelegenheid gehad om daarbij samen te werken met enkele van de beste schrijvers van Nashville. In het najaar komt ze naar Nederland en zal ze optreden in de theatershow NASHVILLE NIGHT. Deze zal in de maanden september, oktober en november te zien zijn in ruim 20 theaters!

https://youtu.be/RwGkmmymMrY  

U kunt haar video-tutorial voor de Tyme Curling Iron op Facebook vinden (nu met meer dan 70 miljoen views). Jordyn zal het gezicht worden van de Tyme Iron-commercial die later dit jaar op de nationale televisie verschijnt. Vorig jaar bracht Jordyn haar zelfgeschreven EP op iTunes en Spotify uit. CMT bracht haar videoclip in première in hun Artist Discovery-campagne. Ze debuteerde als de nummer 1 trending artist via CMT.com; de video is inmiddels meer dan 300.000 keer bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=4Nv3CVwpEto

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen