Direct boeken?

Nashville’s Country Cafe nieuwe Show 2022

Nashville’s Country Café 

In Nashville’s Country Café staan we stil bij de grootste hits die dit genre heeft voortgebracht. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini en Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. Met maar liefst 3 zangeressen wordt het publiek meegenomen in een avond vol mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western. JORDYN MALLORY, PAM MACBETH en JACKY brengen ieder afzonderlijk hun rijke repertoire. Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

Jordyn Mallory & Zach Moody ( Tupelo Honey) is bekend als de stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. De Amerikaanse Pam MacBeth is een veelgevraagd artiest in de Nashville scène en speelde in vele muziekvideo’s, waaronder Marty Stuarts Hillbilly Rock, diverse TV-specials van Jerry lee Lewis, Steve Earle, Pam Tillis en Lonestar. Jacky won maar liefst zes keer de Dutch Country Music Association prijs voor beste countryzangeres van Nederland en zet met haar set Emmylou Harris volledig in de schijnwerpers.

Nashville’s Country Café is het ultieme Country en Western concert en een droom voor de liefhebber van het genre, met originele countrysterren uit dit brede repertoire.

cast: Jordyn Mallory, Pam MacBeth, Jacky en de DMP band

muziek en teksten: diversen

producent: D.M.P Productions

 

zaalindicatie: 300/600

indicatie bruto entree: € 24

video

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen