Direct boeken?

Nashville Tennessee

Nashville Tennessee

HOME OF COUNTRY MUSIC

COUNTRY – AMERICANA – WESTCOAST

DRIE MUZIEKSTROMINGEN UIT NASHVILLE IN EEN SHOW.

Country Music is toch wel een van de bekendste muziekstromingen die uit de Amerikaanse staat Tennessee komen. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Keith Urban, Lady Antebellum, Johnny Cash, John Mayer, The Eagles zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. Het mekka van de Country en Western mag dan wel Nashville zijn, ook de omliggende plaatsen hebben grote invloed op deze muziek.In de voorstelling Memphis, Bristol and Nashville krijgt het publiek een avond lang alle hits, de grootste successen en mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western van zowel toen als nu te horen.

Jordyn Mallory uit NASHVILLE heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit ‘Dirt Road Anthem’.In deze nieuwe theater show is zij de Leading Lady Singer samen met Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert hij stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

Rachel Kramer is in de afgelopen jaren niet weg te denken uit muziekland. In haar al bijna 20 jarige carrière verving ze Ilse de Lange als leadzangeres van ‘Cash On Delivery’, won ze het programma Starmaker en werd ze samen met de groep K-otic een ware sensatie. 2 jaar lang leefde Rachel het leven van een tieneridool. In 2003 stopt de groep, Rachel blijft echter optreden tot ze in 2009 het hele land laat zien wat ze als solo-artiest kan, wanneer ze 2e wordt in het programma X-Factor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=pSgt2819LhY

PRODUCENT LEON PRIEST
WWW.DESPERADO-MP.NL

https://www.nashvilletennessee.eu

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen