Direct boeken?

Nashville Night

NASHVILLE NIGHT

The Greatest Country Stars

Nashville Night – Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory Country Music is toch wel een van de bekendste muziekstromingen uit de Amerikaanse staat Tennessee. Dolly Parton, Carrie Underwood, Shania Twain, Miranda Lambert, Vince Gill, Rascal Flatts, Kelsea Ballerini Lady Antebellum zijn oude alsook nieuwe countrysterren die grote successen scoren. In de voorstelling Nashville Night krijgt het publiek een avond lang alle hits, de grootste successen en mooiste songs uit de rijke historie van de Country en Western van zowel toen als nu te horen. Jennifer Ewbank en Jordyn Mallory, ook wel ‘Little Dolly Parton’, brengen met hun live band in Nashville Night een aaneenschakeling van de mooiste songs en grootste successen uit de rijke historie van de country & western.

Jordyn Mallory is stand-in voor de serie Nashville, treed op met Dolly Parton herself en heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten. Naast haar schittert Jennifer Ewbank, singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Deze veelzijdige artieste, die vaak te vinden is in de Benelux alsook Japan, schakelt zonder veel moeite van gevoelige ballad naar swingende uptempo pop-country muziek.

Cast: Jennifer Ewbank, Jordyn Mallory en full band (+ 5) Leon Priest, Bas van Wetten, Xander Buvelot, Micky Fisser, Wim van de Vliert. muziek en teksten: diversen regie adviezen: Kees Meijer producent: D.M.P Productions De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek (Nashville ) begeeft.

Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, is hiervoor zelfs speciaal naar Nederland gekomen. Ook dit jaar liedjes uit de serie Nashville The Bluebird Café, een klein cafétje in Nashville Tennessee, op het eerste gezicht niet zo bijzonder, misschien zelfs wel een beetje vervallen. Tot je de verhalen hoort, dan weet je het, The Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets is het café het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als ‘Telescope’, ‘I ain’t leaving without your love’ en ‘A life that’s good’ uit de serie ‘Nashville’. Omlijst met de bijzondere verhalen uit het Bluebird Café en de ultieme wens als artiest om het te gaan maken en op te mogen treden in de Grand Ole Opry.

Jennifer Ewbank. Singer-songwriter, zangeres en pianiste in hart en nieren met een onbegrensde passie voor muziek. Momenteel staat zij op de planken in Nederland, Japan en België. Opgegroeid als dochter van een Britse muzikant, is de zangeres beïnvloed door countrymuziek – iconische nummers van The Eagles en Dolly Parton. Ewbank zingt overigens niet alleen vanaf jonge leeftijd, ze schrijft en componeert ook al jaren haar eigen muziek. Daarnaast heeft zij meegewerkt aan de internationale productie van de spectaculaire arenashow “Peter Pan, The Neverending Story ” waarin zij in de rol van Tinkerbell, zingend door de Ziggo Dome, Vorst National te Brussel en het Ahoy in Rotterdam vloog, zong zij voor een oranje massa voor onze eigen koning Willem Alexander, tourde zij door Japan en bezocht zij een groot aantal theaters in zowel Nederland als Belgie aan de zijde van niemand minder dan Belle Perez. Jordyn Mallory uit NASHVILLE heeft de eer gehad concerten te openen voor Loretta Lynn, Crystal Gayle, Jake Owen, Eric Church, Emerson Drive, Ashton Shephard, Colt Ford en nog veel meer bekende artiesten.

U kunt haar ook vinden in de videoclip van Jason Aldean van zijn hit ‘Dirt Road Anthem’.In deze nieuwe theater show is zij de Leading Lady Singer samen met Nederlands beste country zanger Wim van de Vliert hij stond met zijn band aan de begin successen van Ilse DeLange.

ALGEMENE INFORMATIE Producent: D.M.P Productions Leon Priest

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZfFP9gxDGNQ

Algemene informatie

Producent: D.M.P Productions
Muzikanten: Jordyn Mallory (Zang), Rachel Kramer (Zang), Leon Priest (Piano), Bas van Wetten (gitaar), Marcel Fisser (Gitaar), Xander Buvelot (Bas), Micky Fisser (Drums) en Wim van de Vliert (Gitaar en Zang).
Regie-advies: Kees Meijer
Titel: Nashville Night
Subtitel : The road to Bluebird café
Genre: Theaterconcert
Duur: 2X 50 Minuten
Pauze: ja
Website: www.nashvillenight.nl

Contactpersoon publiciteit binnen uw organisatie: (voor intern gebruik)
Leon Priest
0622510598
leon.piano@home.nl

Social Media:
Facebook: www.facebook.com/NashvilleNightDMP

Wilt u tickets bestellen?

Bestel hier uw tickets

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen