Direct boeken?

Jacky sings Emmylou

Jacky Sings Emmylou

Voor deze opzet is Jacky te boeken met een semi akoestische band.

Op dit moment werkt ze aan een gloednieuwe theatershow waarmee een jarenlange wens van haar in vervulling gaat. Namelijk een tribute aan haar idool Emmylou Harris. Alle Parels en Hits van Emmylou zullen voorbij komen uitgevoerd door de beste muzikanten, dé “Hot Band” van Nederland.De voorliefde voor echte Authentieke “Country music” steekt Jacky niet onder stoelen of banken. Ze weet als geen ander de echte oude country sound neer te zetten.

Jacky alias Jacqueline van der Griend volgde Ilse DeLange op als leadzangeres in Nederlands nummer één countryband Cash On Delivery. En dat deed ze met verve. Maar liefst zes keer won ze bij de Dutch Country Music Association de prijs voor beste countryzangeres van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn. Solo-optredens tijdens het gerenommeerde CMA Festival in Nashville en een succesvolle deelname aan The Voice Of Holland maakten duidelijk dat haar mogelijkheden heel ver reiken. Ze tekende als solo-zangeres een contract bij Vosound Records, het platenlabel van Jan Smit.

Haar album Living in A Lovesong heeft veel aandacht gekregen van de media. En behaalde een mooie plek in de album top 100. De titelsong en het aanstekelijke I Don’t Want To verschenen als singles en werden gedraaid op een groot aantal regionale zenders, oa op 100%NL en op Radio 2. Laatstgenoemde zender verkoos Jacky bovendien als Radio 2 Talent. Doordat Jan Smit haar vroeg om als ‘special guest’ mee te gaan op zijn theatertour, hebben enorm veel mensen haar ook live aan het werk kunnen zien in het theater.

Ze deelde het podium met oa Jan Smit, Nick en Simon, de 3J’s, Ilse de Lange, Waylon, Ruud Hermans en Jan Akkerman. En is ze geregeld aan het werk te zien met gitaar virtuoos Johnny Bernhard en Band.

Na de shows met Jan Smit trok Jacky het land door met de Country Theater Tour genaamd “Country Café”.

Aanbod 2021/22

Theaters – clubs – openlucht theaters – festivals

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen