Direct boeken?

TUPELO HONEY (usa)

Nieuw countryduo TUPELO HONEY

 

Muzikale creativiteit zit diep in de modder van de Mississippi.

Blues, Country, Rock & Roll en R&B.Deze ras artiesten uit Nashville hebben hun een groot deel van hun bestaan ​​te danken aan de rijke bodem en rivieroevers van deze zuidelijke staat. rudimentaire kunstenaars,Van Elvis tot BB King, Jimmy Rodgers tot Muddy Waters, Tammy Wynette tot Faith Hill, ze zijn allemaal hun muzikale reis begonnen in Mississippi.

Het nieuwe countryduo TUPELO HONEY zijn zich er terdege van bewust dat ze op de schouders van deze giganten staan. Jordyn Mallory en Zach Moody komen allebei uit Tupelo (geboorteplaats van Elvis Presley). In hun schrijven en zingen proberen ze recht te doen aan hun muzikale voorouders, terwijl ze tegelijkertijd hun eigenSchatplicht aan de muziek van de Big River of Mississippi niet verwaarlozen.

Hoewel beiden uit Tupelo, Jordyn en Zach pas echt contact maakten totdat ze allebei naar Nashville verhuisden. Maar toen ze gingen zitten om samen te zingen en liedjes te schrijven, was de chemie voelbaar.

Jordyn’s stem is pure honig die een klap uitdeelt. Zacks stem is een fijne gumbo van R&B en country invloeden. Beiden zijn op zichzelf sterke leadzangers, maar hun harmoniezang isUNIEK TE NOEMEN. Bij bochten, explosief en teder, kunnen ze een nummer tot leven laten komen zoals weinig vocale groepen in elk muziekgenre.

Hun eerste single, Never Coulda Dreamed You Better, heeft meer dan 350.000 streams verzameld. Kijk uit naar hun nieuwe single, Somebody Else’s Memory, die op 15 oktober uitkomt.

BOEKINGEN EUROPA

WWW.DESPERADO-MP.NL

0031 (0) 622510598

Info@desperado-mp.nl

Leon Priest

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen