Direct boeken?

Ramblin Boots

Ramblin’ Boots,

De countryband die ook in tijden van crisis blijft spelen in allerlei formaties met de instelling: ‘Creativity to the max’. Sinds 2018 tourt deze band door Europa en wordt de liefde voor countrymuziek verspreid in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. Maar ook in Amerika (o.a. Nashville), waar de muzikanten van Ramblin’ Boots uitgenodigd werden om te spelen, konden mensen door het speelplezier van de band deze liefde ervaren. De waardering voor deze oer-Hollandse band was groot en de reacties zeer positief.
Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal steel partijen en vingervlugge fiddle-licks brengt Ramblin’ Boots de countrymuziek tot leven.
De band, gestart begin 2018, is inmiddels zeer geliefd zowel in Nederland als ook internationaal.

 

Vele optredens voor radio en tv maakte dat de band direct in hun startjaar werd uitgeroepen tot winnaar in de DCMA categorieën ‘Best New Country band’ en ‘Best Acoustic Band’.
In 2020 brengt Ramblin’ Boots een eigen album uit waardoor nieuwe, toffe -en vooral- andere podia aan het tour-schema mogen worden toegevoegd.
Meer informatie en muziek:

Promo:
Onze favoriet:

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen