Direct boeken?

Rachel Kramer

2020 Rachel Kramer kruipt in de huid van Dolly Parton! is nu toe boeken voor clubs en kleinere theaters.

2016 was voor de zangeres een jaar van verandering. Ze viel 50 kilo af en luistert, misschien wel voor het eerst in haar carrière, naar zichzelf. Na de succesvolle terugkeer van K-otic was het nu, eindelijk, tijd voor het debuutalbum van Rachel. Geïnspireerd door haar idolen Dolly Parton, The Dixie Chicks en Adele heeft ze hard gewerkt aan haar nieuwe plaat, waarvan in oktober 2017 de eerste single is verschenen.

“In één van mijn nieuwe liedjes zing ik: “I let the fools talk for a while, made mistakes and I’ve learned to get back on the road”. Zo voelt het ook echt, ik heb te lang niet geluisterd naar mezelf. Niet dat ik gedwongen werd om dingen te doen, het was gewoon nooit precies wat ik wilde of het klopte niet helemaal. Nu is dat wel zo, ik wil alleen maar met mensen werken die geloven in wat ik kan, niet in wat zij denken dat ik moet doen. Misschien is het maar goed dat ik nu pas met een album kom, ik denk dat ik er eerder niet klaar voor was. Natuurlijk is het super om te horen en voelen dat mensen net zo enthousiast zijn over mijn plannen als ik zelf. Na 16 jaar ga ik ein-de- lijk een solo album maken, niet zomaar een single maar echt een album. Alles wat ik nu doe is eerlijk, geen maskers meer op. Popliedjes met een country vibe. Dit is wie ik ben.” – Rachel

Rachel Kramer is in de afgelopen jaren niet weg te denken uit muziekland. In haar al bijna 20 jarige carrière verving ze Ilse de Lange als leadzangeres van ‘Cash On Delivery’, won ze het programma Starmaker en werd ze samen met de groep K-otic een ware sensatie. 2 jaar lang leefde Rachel het leven van een tieneridool. In 2003 stopt de groep, Rachel blijft echter optreden tot ze in 2009 het hele land laat zien wat ze als solo-artiest kan, wanneer ze 2e wordt in het programma X-Factor. Hierna treedt Rachel samen met haar band M-Bush wekelijks overal op in het hele land. Na de geboorte van haar eerste kind (Saja Jada) in 2013 wordt Rachel het vaste gezicht van de grootste dinner-show in Rotterdam, Villa Thalia. De reünie van K-otic in 2016 (met als finale een optreden voor 10.000 man in een uitverkocht AFAS live) is de start van de nieuwe Rachel Kramer.

Rachel is solo te boeken, met gitarist en met D.M.P band.

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen