Direct boeken?

NASH

Stefan de Roon en Rachel Kramer braken samen door in de groep K-otic. Ze waren de lead vocalisten op de hits ‘I Can’t Explain’, I Surrender’, ’I Really Don’t Think So’ en ‘Falling’.  Nu bijna 17 jaar nadat ze samen geleefd hebben als popidolen vormen ze eigenlijk per ongeluk weer een muzikaal duo. ‘Nash’ is geboren tijdens een feest waar ze wat liedjes zongen en waar de mensen zo enthousiast reageerden dat het meteen duidelijk was, ze moesten weer samen gaan zingen.

‘Nash’ is natuurlijk een afkorting van Nashville, waar Rachel begin dit jaar nog een deel van haar debuut country album opnam met Rob Crosby. Nu Rachel helemaal haar plek heeft gevonden in de country is het samenwerken met Stefan heel logisch geworden. Stefan en Rachel delen de liefde voor country en kennen elkaar door en door: “Toen we samen weer op het podium stonden was het eigenlijk alsof er helemaal geen tijd was verstreken, we zijn zo op elkaar in gespeeld. We kunnen niet wachten om weer samen het land in te gaan en samen te zingen.”

‘Nash’ is te boeken met band, tape of akoestisch. Verwacht een mix van pop, country en Americana. Van Carrie Underwood, via K-otic naar Bryan Adams. Samen ontroeren Rachel en Stefan en maken ze er ook één groot feest van!

Boekingen D.M.P
www.desperado-mp.nl
06-22510598
E Mail leon.piano@home.nl

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen