Direct boeken?

Jeffrey Schröder & DJstijnthy

Bio Jeffrey Schröder

Met zijn romantische repertoire achter de piano of met orkestband begeleiding brengt hij de juiste sfeer bij vele gelegenheden.

Jeffrey is al heel wat jaren actief in de muziek en heeft vele bijzondere dingen mogen doen. Zo heeft hij in het jaar 2000 de Soundmixshow gewonnen met zijn vertolking van het nummer “When you say nothing at all”  van de Ierse zanger Ronan Keating. Tevens heeft hij diverse platen opgenomen, en een eigen allround band en bigband gehad. Hij heeft zelfs een duet mogen zingen met niemand minder dan Michael Bublé in een tv programma van Paul de Leeuw.

Jeffrey kan bijvoorbeeld uw trouwceremonie extra bijzonder maken met zijn piano en zang, of uw feest een extra dimensie geven met een swingende uptempo set van 35 minuten.

35 min Prijs exclusief geluid en exclusief btw €595

35 min Prijs met standaard PA set geluid exclusief btw €895

Prijs met piano voor bruiloft ceremonies keuze tot 3 nummers uit de lijst inclusief geluid, exclusief btw €895

Feest avond met DJ voor 4 uur met 35min uptempo set €1195 exclusief btw, inclusief licht en geluid.

Bio DJstijnthy

DJstijnthy voor als het echt een feest moet zijn! DJstijnthy heeft ruime ervaring met verschillende soorten feesten en festivals.

Boek hem bijvoorbeeld voor uw tentfeest, bruiloft of bedrijfsfeest! Met zijn enthousiasme weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen en heeft u gegarandeerd feest!

DJstijnthy is al een paar jaar bezig, heeft op vele feesten mogen draaien en draait officieel al vanaf zijn 10e verjaardag. Vanaf zijn 16e begon het serieuzer te worden en is hij een veel gevraagde DJ in het land. Je kunt duidelijk zien dat hij uit een ondernemersgezin komt waar de klant altijd centraal staat.

4 uur inclusief licht en geluid €699 exclusief btw

4 uur plus 35min live uptempo set Jeffrey Schröder €1195 exclusief btw 

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen