Direct boeken?

Christina Taylor (usa)

BIO

Christina Taylor, de singer-songwriter achter de hits ‘As Good As You Look’, ‘Settin’ Myself on Fire’, ‘That Girl’ en nog veel meer, keert in 2021 terug met geheel nieuwe muziek voor haar fans over de hele wereld.

“Damn Boy” is dat typische nummer over verliefd worden op iemand die er gewoon nog niet klaar voor is. In de trant van “Peter Pan” (Kelsea Ballerini) en “Space Cowboy” (Kacey Musgraves), spreekt “Damn Boy” tot die relaties wanneer één persoon in de relatie klaar is voor liefde, maar de andere klaar is om verder te gaan.

Door AXS, The Country Source, CMT en het UK’s Your Life In A Song uitgeroepen tot ‘artist om naar te kijken’, verdienden Christina’s gepassioneerde live-optredens en diepgaande repertoire al snel de aandacht van de industrie. In 2019 scoorde ze samen met tweevoudig Juno-winnaar Brett Kissel een wereldwijde hit met ‘As Good As You Look’, een nummer dat ze samen met Lovelace en Brent Anderson schreef.

Christina begon haar professionele carrière op 18-jarige leeftijd en maakte twee keer per maand in haar eentje van haar huis in North Carolina naar Nashville, waar ze met vrienden logeerde terwijl ze zich onderdompelde in schrijf- en opnamesessies. “Het is zes uur per enkele reis”, zei ze over de roadtrips, die ze tweeënhalf jaar doormaakte, voordat ze een fulltime inwoner van Nashville werd.

Haar vastberadenheid wierp al snel vruchten af. Binnen een jaar nadat ze naar Tennessee was verhuisd, schreef ze samen met grootheden op Music Row. Haar debuut-EP, That Girl, volgde al snel.

Hoewel haar intieme shows in The Listening Room, The Bluebird Cafe en The Analog een nietje zijn in de Nashville-scene, speelt ze ook op grote podia, waar ze voor artiesten als Pitbull en Tim McGraw opengaat bij Twin Cities Summer Jam. Ze maakte ook deel uit van  shows met in de hoofdrollen Keith Urban, Rascal Flatts, LoCash, Chris Lane, Scottie McCreery en andere headliners.

Christina bereidde zich voor op haar tweede seizoen als presentatrice van Dirt Road Divas van TCN toen de pandemie toesloeg. Ze veranderde van koers en vestigde zich in een productief jaar van concerten in de achtertuin en schrijfsessies die voor 2021 vijf nieuwe singles opleverden.

https://christinataylormusic.com/about

Christina Taylor

BOEKINGEN NEDERLAND

WWW.DESPERADO-MP.NL

LEON PRIEST

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen