Direct boeken?

Audra McLaughlin (usa)

BIO

is de Country Soul Singer/Songwriter uit Glenolden, PA, die internationale erkenning verwierf als lid van Team Blake in seizoen 6 van NBC’s, The Voice. Ze ontving de beruchte beurt met vier stoelen van de coaches van beroemdheden en betoverde veteranen en fans uit de industrie met haar krachtige zang en kenmerkende rasp, en bracht haar naar de finale. Kort nadat de stem was ingepakt, begaf Audra zich naar Nashville. In 2020 tekende ze een publicatiedeal met Jimmy Mattingly en Johnny Garcia en is ze woordvoerder van de nieuwe masterclass-serie van de gerenommeerde vocal coach Kati Henricks. Ze heeft ook Bluebird Cafe en The Listening Room elk 4 keer uitverkocht.

Degenen die Audra het beste kennen, waren niet verrast door haar schijnbaar van de ene op de andere dag succes. Als jong meisje gaf ze routinematig optredens voor haar familie en vrienden, waarbij ze de klassiekers van Mariah Carey en Celine Dion tot Christina Aguilera en LeAnn Womack uithaalde. Door enige aanmoediging schreven haar ouders haar in voor zanglessen. Ze begon al snel overal in haar geboorteplaats op te treden, waaronder een lokale zangwedstrijd in het Barnstormers Theatre, waar ze 1e werd.

Audra was een koorlid tot aan de middelbare school en op 15-jarige leeftijd trad ze toe tot haar eerste rockband. Het was toen dat ze interesse kreeg in het schrijven van liedjes en haar originele materiaal wilde uitvoeren. Het jaar daarop pakte ze de gitaar op. Als jong kind dat moeite had om erbij te horen en te maken kreeg met pesterijen van haar leeftijdsgenoten vanwege een leerstoornis, werd muziek haar favoriete uitlaatklep.

“Ik worstelde met het vinden van vrienden en er gewoon in passen. Het kostte me alleen meer tijd om bepaalde stof te begrijpen dan de andere kinderen. Ik voelde me echt alleen in dat deel van mijn leven, en muziek heeft me door zoveel van die moeilijke tijden heen geholpen. Ik ben zo dankbaar dat de goede God me heeft gezegend met muziek.”

Toen haar tijd bij The Voice ten einde liep, trad Audra op bij verschillende NFL-games en toerde ze twee jaar met een NASCAR-band voordat ze besloot naar Nashville te verhuizen om haar carrière voort te zetten. In 2017, terwijl ze zich voorbereidde op de verhuizing, kreeg ze het nieuws dat ze een cyste op haar stemband had en een stemoperatie moest ondergaan. Ze bracht het volgende jaar door met het bijwonen van spraak- en stemtherapie en ontmoette uiteindelijk Kati Hendricks, aan wie ze een groot deel van haar genezingsproces toeschrijft.

Nadat ze hersteld was van haar stemoperatie, verhuisde Audra naar Nashville en begon ze te schrijven en te netwerken. Ze bracht twee onafhankelijke singles uit, “Boomerang” en “Leaving the Light On”. In 2019 ontmoette ze veteraan Jimmy Mattingly via haar vocale coach. Kort daarna stelde Jimmy haar voor aan Johnny Garcia, en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

 

Wij leveren artiesten die van uw avond een spetterende show maken!

Contact opnemen