Het laatste nieuws

DMP Nieuws
Een overzicht van nieuws artiesten en theaterconcerten

Country Café
It’s Jukebox Time
Theaterconcert

Lesley van der Aa

Nieuwe zangeres bij Country Café
Bekend van O/A Trijntje Oosterhuis - Jan Smit & Nick en Simon en vele TV Programma’s

Lesley van der Aa,
Lesley stond al van kind af aan op het podium. Op pad met haar vader en haar zusje, spelend op de meest uiteenlopende gelegenheden, ontwikkelde zij zich gedurende de jaren tot een expressieve zangeres met een bijzonder warme, soulvolle stem en een opvallende uitstraling. Haar muzikale pad kruiste dat van vele anderen.
Zo was ze van eind 2005 t/m begin 2006 te zien en te beluisteren in de theaterproductie She Got Game, de derde editie onder regie van Leoni Jansen.
Begin 2008 besloten Lesley, Michèle van der Aa en Lotte Zekhuis dat ze na She Got Game 3 nog niet klaar waren met het theater. Inmiddels zijn ze vier seizoenen en twee theaterprogramma's verder (Let’s Do Men! & Let’s Do Her!) en momenteel zijn ‘van der Aa’s en Zekhuis’ te zien in verschillende Nederlandse theaters met hun laatste programma genaamd Let’s Go Dutch! Hierin spelen zij liedjes van Nederlandse componisten en zangers.
Buiten het zingen in theaterprogramma’s heeft Lesley in 2007 een eigen CD uitgebracht, genaamd ‘Feels Like Home’, met daarop liedjes van haar muzikale helden. Zo staan er o.a. songs en uitvoeringen van Bonnie Raitt, Eva Cassidy en Foy Vance op haar album.
Ook is Lesley een veelzijdig sessie muzikante en al jaren te zien als backingvocliste achter menig Nederlandse zanger/zangeres. Zo zingt zij onder andere bij Jan Smit, Nick & Simon, was ze op toer met Trijntje Oosterhuis, heeft ze gezongen met Al Jarreau en Frank Mc Comb. was ze te zien en te horen tijdens het televisieprogramma “De Beste Zangers Van Nederland” en ondersteunde zij vocaal samen met Michèle van der Aa de 3J’s tijdens de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf.
Veel uiteenlopende interesses maken dat Lesley altijd de uitdaging zal blijven zoeken in verschillende projecten en zich altijd zal en wil blijven ontwikkelen als zangeres en als muzikante.

Country Cafe

April en mei 2016 in diverse Nederlandse theaters Nederlandse top speelt Country, Americana en West Coast

Country is hot! Sinds de aandacht voor dit genre in DWDD en de Popprijs 2014 voor The Common Linnets is de populariteit van deze muziek gegroeid bij een breed publiek. In It’s Jukebox Time spelen de beste musici van Nederland authentieke country, Americana en West Coast muziek. Geen tierelantijnen, maar back to the basics.

It’s Jukebox Time is een interactieve muziekvoorstelling, waarin een aantal onderdelen aan bod komen: Authentieke en hedendaagse country: Johnny Cash, Kenny Rogers, Merle Haggard, Dolly Parton, Linda Ronstadt, Patsy Cline, George Jones, Buck Owens en anderen. Is dit ook country? Norah Jones, Bob Dylan, Emmylou Harris, Alison Krauss, Lady Antebellum, John Mayer, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Shania Twain, Trisha Yearwood en Rascal Flatts. It’s Jukebox Time: u mag het zeggen, uw verzoeknummer wordt gespeeld: Somewhere Between, Jolene, Stand by your man, Rose Garden, Country Roads of Blue Bayou.

Nederlands meest fantastische en meermaals bekroonde muzikanten uit de countryscene zorgen voor een warme en ontspannen sfeer. En vertellen anekdotes uit de geschiedenis van de country.
In It’s Jukebox Time droom je even weg of neurie je mee met bekende songs. Soms krijg je kippenvel bij een tot dan toe onbekend liedje.

Virtuoze muziek met liefde en plezier gespeeld door toptalent. Ongedwongen en dicht bij het publiek. Dat is de kracht van de band Country Café!

Country Cafe band seizoen 3.
Lesley van der Aa, (leadzang) bekend van koortjes bij Trijntje Oosterhuis - Jan Smit & Nick en Simon
Wim van de Vliert, (leadzang)
Marcel Fisser, (Gitaar Dobro Mandoline) bekend van Jan Smit - Nick en Simon en vele andere,
Leon Priest, Piano Keys/Producent
Eric Coenen, Bas
Arthur Lijten, Drums
Invallers.
Marijn van de Berg bekend van Jan Smit - Nick en Simon Jan Akkerman en vele andere,
Arnold van Dongen bekend van Ilse de Lange - Rene Froger - en Lois Lane

S.O.S sound of Silence brengt nieuwe CD uit op Starriders country gala!

14-11-2012
Een reis door de tijd met muziek van Alison Krauss - Norah Jones - Dixie Chicks - Simon and Garfunkel. In deze CD dompelen wij u onder in de sfeer van Folkmuziek met roots uit Country music en Americana. CD is te bestellen, mail naar: leon.piano@home.nl. Bekijk meer op Sound of Silence

Het liedje is te horen bij tv programma Brabant Toppers.

24-12-2011
Op 25 dec aanstaande is het liedje te horen bij het TV Programma Brabant Toppers.
Verder staan er optredens bij Omroep Brabant en de Tros op de planning, in de maand januari

'So Much' de nieuwe single van Albert West

23-12-2011
De single komt uit in januari 2012. 20 december: de jongstleden van Albert West waren op SBS 6 Show nieuws live op tv geweest.
So much is gecomponeerd en geproduceerd door Leon Priest en Rob Crosby USA.

DMP werkt aan een nieuwe theatershow 'Sound of Silence'

27-01-2010
Geweldige muzikanten als Hans Molenaar (drums), Jeroen Bos (bas), Patrick van Gerven (dobro gitaar), Marcel Fisser (gitaren), Leon Priest (piano), Naomi Priest (zang), John Permenter (viool) en Saskia Van Gerven (zang)

Een akoestische show met als basis liedjes van Allison Krauss. Ook de Theater Blue Highway theatershow is in premiere gegaan in Leopoldsburg te Belgie.
Deze show zal dit jaar ook op bedrijfs-feesten en in Belgie aangeboden worden.

DJEFF op volle toeren

26-01-2010
De band Djeff loopt op volle toeren, zij starten in de week van 29 en 30 januari 2010 op 2 bedrijfsfeesten. Boekingen komen bijna dagelijks binnen, Djeff is te boeken via www.newentertainment.nl. En natuurlijk via onze site. Djeff is helemaal klaar voor het jaar 2010. Djeff is een van Nederlands beste cover bands. Zie voor meer info: www.djeffonline.nl

DMP studio staat niet stil!

26-01-2010
Wekelijks komen hier Hiphop - R&B zangers opnemen. Er worden bedrijf presentaties ingesproken voor films. En er wordt hard gewerkt aan een DVD met 32 live Audio Recording van de Blue Highway show. Daarnaast komen de artiesten hier wekelijks opnemen.

Nieuwe website

25-01-2010
Na een tijd was er nodig om een nieuwe website plaatsen. Er is gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website, dat vandaag online gaat.